Home Home  
Agrivesta, makelaardij en onteigening

Aanbod - Productierechten« opnieuw zoeken
De Agrivesta-makelaars en -rentmeesters adviseren en bemiddelen bij de aan- en verkoop van productierechten, toeslagrechten en emmissierechten. Zij treden niet op als handelaar, doch als intermediair tussen verkoper en koper; vraag en aanbod worden door hen bij elkaar gebracht.

Betalingen verlopen via een derdengeldenrekening, welke wordt beheerd door de Stichting CliŽntengelden Agrivesta. Het vermogen op deze derdengeldenrekening is derhalve strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van de samenwerkende Agrivesta-ondernemingen.

Bent u zelf ondernemer en overweegt u om uw rechten te verkopen, neem dan gerust contact op voor meer informatie. Bent u ondernemer en wilt u uw rechten uitbreiden, kijk dan op deze website voor ons actuele aanbod.


CO2 emissierechten:

Naar verwachting zal er voor de Nederlandse glastuinbouw een handelssysteem beschikbaar komen voor de overdracht van CO2-emissierechten.

Het handelssysteem zal gaan gelden voor die bedrijven die niet (kunnen) deelnemen aan het EU-ETS systeem.

De samenwerkende Agrivesta-ondernemingen hebben ruime ervaring in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod inzake agrarische productierechten en toeslagrechten. Deze ervaring en de daarvoor reeds aanwezige voorzieningen zullen ook worden ingezet bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod inzake CO2-emissierechten, zodra deze verhandelbaar zijn.
Aanbod agrarisch
Klik hier om het aanbod te bekijken »

Aanbod landelijk wonen
Klik hier om het aanbod te bekijken »

Aanbod productierechten
Klik hier om het aanbod te bekijken »

Aanbod projectontwikkeling
Klik hier voor meer informatie »

    © 2006 Agrivesta  -  Colofon