Eelke Turkstra verlaat Agrivesta

Aangezien zijn werkzaamheden in Friesland steeds drukker werden, zocht Agrivesta agrarisch makelaar en taxateur Eelke Turkstra (56) de samenwerking binnen de provincie. Vanaf medio september is hij mede-vennoot van Agri Vastgoed in Grou.

Eelke op een beurs in gesprek met een relatieMeer dan 20 jaar is Eelke al actief in de agrarische makelaardij. Eerst bij LTO Vastgoed en de laatste 7½ jaar zelfstandig als Agrivesta Turkstra. ‘Met een aantal collega’s van LTO Vastgoed gingen we destijds verder als franchiseorganisatie Agrivesta. Ik kijk daar zeer positief op terug. Voor ons een mooie kans om zelfstandig verder te gaan en ons gezamenlijk te profileren. Het voelde als een warme start’, blikt Eelke terug. 
 

Kennisuitwisseling en landelijke spreiding

Eelke: ‘Ieder heeft bij Agrivesta zijn eigen deskundigheid, specialisatie en gebiedskennis. Er is gelegenheid voor kennisuitwisseling en om te sparren. Door de jaren heen troffen we elkaar regelmatig tijdens onze geregelde werkbesprekingen en onze jaarlijkse uitjes. Doordat we met een grotere groep waren, konden we makkelijker een spreker of externe deskundige uitnodigen. Door de spreiding over het land heeft Agrivesta een landelijke dekking met makelaars, rentmeesters en taxateurs over een groot deel van Nederland. Naast kennisuitwisseling is dat een belangrijk pluspunt van Agrivesta.’ 
 

Meer ondersteuning

‘Bij Agrivesta werkte ik vanuit huis en deed ik alles zelf. Straks werk ik vanuit kantoor in Grou. Inhoudelijk gaat mijn werk niet veranderen. Wel is er bij Agri Vastgoed meer ondersteuning vanuit het team en vindt er meer voorbereiding op kantoor plaats, bijvoorbeeld bij het maken van taxaties of brochures. Ik zal meer de boer op gaan en ben minder op kantoor te vinden. Ik zie de toekomstige samenwerking met de collega’s van Agrivesta positief en met vertrouwen tegemoet. We weten elkaar te vinden’, besluit Eelke.