Terug naar de resultaten
Dijkgraaf De Leeuwweg 35 in Alphen 6626 BG

Dijkgraaf de Leeuwweg 35

6626 BG Alphen, NL
Vraagprijs € 795.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons

Omschrijving

Agrivesta De Lorijn BV, telefoon 06-21541482, e-mail: delorijn@agrivesta.nl

ALGEMEEN
Op een prachtige landelijke locatie vindt u deze vrijstaande woning die altijd zeer goed onderhouden is. De woning heeft een functionele bedrijfsloods die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De locatie van deze woning is uitermate geschikt voor liefhebbers in de paardenhouderij, die...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Overig agrarisch Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 02 ha 79 a 57 ca
Lees meer

Omschrijving

Agrivesta De Lorijn BV, telefoon 06-21541482, e-mail: delorijn@agrivesta.nl

ALGEMEEN
Op een prachtige landelijke locatie vindt u deze vrijstaande woning die altijd zeer goed onderhouden is. De woning heeft een functionele bedrijfsloods die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De locatie van deze woning is uitermate geschikt voor liefhebbers in de paardenhouderij, die daarnaast ook nog een bedrijfsactiviteit op hun erf willen uitoefenen. Vanwege de agrarische bestemming op het perceel zijn er ook mogelijkheden voor het vestigen van agrarisch verwante bedrijven of nevenactiviteiten. De grote hoeveelheid grond van maar liefst 27.957 m², geeft u veel vrijheid en nog meer mogelijkheden. Daarnaast beschikt u over veel luxe in de woning en is het in de gigantische groene tuin rondom heerlijk genieten op zomerse dagen. De Dijkgraaf de Leeuwweg ligt op een mooie locatie, met veel ruimte en groen in de omgeving. Via de nabijgelegen N322 en N329 bent u zo in grote steden als s’-Hertogenbosch, Oss en Nijmegen.

WOONHUIS
De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: ruime entreehal met trap naar boven, riante woonkamer met veel lichtinval, eetgedeelte, open keuken met uitzicht naar buiten. De ruimte loopt verder naar een tweede hal met fonteintje, een separate toiletruimte, een kantoorruimte en de ruime garage.
Eerste verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers, allen met veel kastruimte. Tevens is hier de luxe badkamer aanwezig met douchecabine, bad en toilet.

BUITEN
U heeft een gigantische tuin rondom met verschillende sfeervolle zitplekken, een deel ervan is overkapt. Daarnaast beschikt u over een groot agrarisch bouwperceel van ca. 6.500m². Zo is er een veld voor de paarden, en daarnaast heeft u nog veel eigen grond wat veel mogelijkheden biedt.

SCHUUR
Naast de aangebouwde garage (ca. 25 m2) bevindt zich een ruime functionele bedrijfsloods met een afmeting van ca. 330 m2. Zeer geschikt voor ondernemers die met huidige agrarische bestemming vooruit kunnen danwel voor ondernemers die een andere functie willen geven aan deze loods.  

KENMERKEN
Algemeen:
-Perceelsoppervlakte 27.957 m²
-Bouwjaar: 1974
-Woonoppervlak 146m².
-Inhoud 2411m³.
-Overige inpandige ruimte: 364m²
-Gebouw gebonden buitenruimte: 35m²

BIJZONDERHEDEN
Bijzonderheden:
-Vrijstaande, zeer goed onderhouden woning
-Veel eigen grond, heerlijke tuin rondom
-Veel mogelijkheden voor agrarisch verwante bedrijven en nevenactiviteiten
-Grote functionele bedrijfsloods
-Ideaal voor paardenhouderij
-Drie slaapkamers
-Luxe badkamer

VRAAGPRIJS EN FINANCIERBAARHEID
De vraagprijs is gebaseerd op de gehele kavel grootte. Indien kandidaat kopers dit wensen is het object ook met minder grond te koop, de landbouwgrond aan oostzijde zou kunnen worden afgesplitst. Opgemerkt wordt dat niet alle geldverstrekkers een woningfinanciering verstrekken op een agrarische bestemming. Aangeraden wordt op zoek te gaan naar geldverstrekkers die hiervoor beleid hebben gemaakt. Het verkopend makelaarskantoor kan u met tips op weg helpen.

INLICHTINGEN
Download de uitgebreide verkoopdocumentatie. Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:

Agrivesta De Lorijn BV, de heer ir. G.J. (Bart-Jan) de Lorijn,
telefoon 06-21541482 of delorijn@agrivesta.nl
post- en bezoekadres: Generaal Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Overig agrarisch Type onderneming Overig agrarisch Grondsoort Klei Opstallen aangebouwde garage/schuur Oppervlakte: 364 m²; bouwjaar: 1974 Nevenfunctie Nevenfunctie Paardenhouderij Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 79 a 57 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 567 m³ Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Bouwjaar 1974 Kadastrale gegevens Gemeente Appeltern Sectie Q Perceelnummer 233 Oppervlakte 27957 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.