Terug naar de resultaten
Zuider Markweg 15 in Beek 7037 CV

Zuider Markweg 15

7037 CV Beek, NL
Beschikbaar

Omschrijving

Agrivesta Weenink BV tel; 0651-383824, e-mail; weenink@agrivesta.nl

Op een unieke plek in de gemeente Montferland, grenzend aan het Duitse grondgebied, treft u in de driehoek Beek-Babberich-Elten, Stal Kroes aan. Stal Kroes is een landelijk begrip in de wereld van jacht- en recreatie ruiters.
Gelegen in het bosrijke gebied van Montferland en de Duitse...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Manege pensionstalling
Lees meer

Omschrijving

Agrivesta Weenink BV tel; 0651-383824, e-mail; weenink@agrivesta.nl

Op een unieke plek in de gemeente Montferland, grenzend aan het Duitse grondgebied, treft u in de driehoek Beek-Babberich-Elten, Stal Kroes aan. Stal Kroes is een landelijk begrip in de wereld van jacht- en recreatie ruiters.
Gelegen in het bosrijke gebied van Montferland en de Duitse bossen, zijn er veel mogelijkheden voor het buitenrijden. 
Het object bestaat uit een eenvoudig woonhuis met deel, diverse schuren met stallen en overige ruimtes ten behoeve van de paarden-houderij. Zoals een buitenbak, een springweide, natuurlijke sprongen en diverse weilanden, waaronder weilanden op Duits grondgebied. De totale perceeloppervlakte bedraagt 10.26.10 hectare. Er kan op diverse kavels geboden worden.
De locatie wordt aangeboden via een vrijwillige inschrijving. Er zijn twee kijkdagen gepland op woensdag 11 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag 14 april 2018 van 10.00 tot 13.00 uur. 

De verkoper stelt het erg op prijs dat u voor een bezichtiging alleen gebruikt maakt van (een van) de kijkdagen. 

Het object wordt aangeboden in een drietal "kavels" waar op geboden kan worden:

OMSCHRIJVING KAVEL 1: boerderij met bedrijfsgebouwen, erf, tuin, ondergrond en gedeeltelijk landbouwgrond en springwei, totaal groot circa 2.00.00 ha
  
Het woonhuis
Het betreft een eenvoudige T-boerderij waarbij de leefruimtes vooral op de begane grond gesitueerd zijn. In het voorhuis (circa 10 x 10 meter) bevindt zich de gang met aan weerszijde een sfeervolle kamer, één met een gashaard en één met een gevelkachel. Vanaf één van deze kamers is de opkamer bereikbaar. Daaronder ligt de kelder. Er is een slaapkamer aanwezig en een ruime keuken met een eenvoudig aanrechtblok met granieten blad. Vanuit de keuken is aan de ene zijde de bijkeuken bereikbaar met wasmachine aansluiting, toilet en badkamer met douche. Aan de andere zijde van de keuken is er toegang tot de deel. 
Op de verdieping is één slaapkamer aanwezig en toegang tot de zolder. Boven de deel is ook een zolder aanwezig met opslag voor hooi en een dekenkamer.
De deel (circa 10 x 5,5 meter) is in gebruik als opslag voor alle benodigdheden voor Stal Kroes, waaronder afgesloten zadelkasten voor de pensiongasten. Aan de keuken is een veranda gebouwd. 
De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1880, later is hier het voorhuis voorgezet. De woning is opgetrokken in steensmuren en gedekt met pannen. Er is geen isolatie aanwezig. Er zijn asbesthoudende materialen aanwezig in de woning. De woning dient aangepast te worden aan de eisen van de huidige tijd. 

Bedrijfsgebouwen:
Aangebouwde stal
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de aangebouwde stal. Hier zijn 4 boxen aanwezig van 3 x 2.5 meter. De stal (circa 10 x 5 meter) is voorzien van een betonnen vloer en een pannen dakbedekking. Alle boxen zijn voorzien van zelfdrinkers. Aan de stal is een bezemhok gebouwd, deze is voorzien van pannen dakbedekking.

Grote stal
De grote stal (circa 10 x 15 meter) is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een betonnen vloer. De schuur is gedekt met asbestvrije golfplaten. In de stal zijn 8 boxen met zelfdrinkers gesitueerd. De betonroosters van de putten zijn afgedekt met rubberen matten. Er is een separate ruimte met een toilet, aansluiting voor een wasmachine en een wasplaats met warm water. Aan de achterzijde is een afdak gesitueerd. Hier zijn 5 buitenstallen gesitueerd met zelfdrinkers, een klinker vloer en windgaas. 

Kapschuur
De kapschuur (circa 10 x 21 meter) is opgebouwd met houten spanten en asbesthoudende golfplaten en een klinker vloer. In de kapschuur zijn nog 2 boxen gevestigd.

Oude stal
In de oude stal (deels opgebouwd uit metselwerk, houten spanten en asbest golfplaten en een betonvloer) is opgedeeld in twee gedeelten. Aan de ene zijde zijn 11 boxen aanwezig. De betonroosters zijn afgedekt met rubberen matten. Aan de andere zijde zijn 4 kleine ponyboxen aanwezig en een werkplaats. Alle boxen zijn voorzien van zelfdrinkers. 

Overige:
Op het perceel is veel perceelverharding (beton) aanwezig. Er is een automatische stapmolen aanwezig voor 6 paarden. De rijbak van 20 x 40 meter is voorzien van verlichting en strandzand. Onder de mestvaalt is een gierkelder aanwezig. Daarnaast is er nog een springweide met vaste hindernissen aanwezig. 

In de woning en bedrijfsgebouwen zijn diverse asbesthoudende materialen verwerkt.

Locatie:
Het object is prachtig gelegen. De Montferlandse Bossen liggen aansluitend. Dit biedt unieke kansen voor het rijden in het buitengebied. Op het erf zelf hebben ook de valk en kerkuil hun huis gevonden. 

Agrarisch bouwblok:
Er is een agrarisch bouwblok aanwezig op het perceel. Het object is gelegen in een EHS gebied.

OMSCHRIJVING KAVEL 2 CULTUURGROND 
Kadastraal bekend gemeente Bergh, sectie K, nummers 234, 235 en 236 gedeeltelijk, groot circa 3.32.85 ha.

OMSCHRIJVING KAVEL 3 CULTUURGROND EN BOS: totaal groot circa 5.00.00 ha (Duitse grond). 
Het perceel is verdeeld in een gedeelte grasland en een gedeelte bos. In het bos zijn vaste hindernissen aangebracht. 

Mocht u interesse hebben dan kunt u de inschrijfformulieren en alle verkoopinformatie opvragen via het kantoor van buitenwonen via info@buitenwonen.nl of 088-3230123.

Het betreft een collegiale verkoop met Buitenwonen

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:
Agrivesta Weenink BV - makelaars & rentmeesters
ing. W.T.R. (Wouter) Weenink RT
Koopmanslaan 6
7005 BK Doetinchem
Telefoon mobiel: 06-51383824
E-mail: weenink@agrivesta.nl 
Algemeen Aanmelding Verkoop bij inschrijving Hoofdtype(n) Manege pensionstalling Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 420 m³ Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Bouwjaar 1880

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.