Terug naar de resultaten
Kampsestraat in Boven-Leeuwen 6657 AB

Kampsestraat

6657 AB Boven-Leeuwen, NL
Verkocht
Bel of mail ons

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving:
 
Kavel: 1.25.25 ha Kampsestraat Boven-Leeuwen
 
 
KORTE WEERGAVE PROCEDURE EN DATA:
 
Donderdag 17 januari 2019: 12:00 uur: uiterste moment waarop de inschrijvingsformulieren in een gesloten envelop aanwezig dienen te zijn in handen van het...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Zavel Perceeloppervlakte 01 ha 25 a 25 ca
Lees meer

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving:
 
Kavel: 1.25.25 ha Kampsestraat Boven-Leeuwen
 
 
KORTE WEERGAVE PROCEDURE EN DATA:
 
Donderdag 17 januari 2019: 12:00 uur: uiterste moment waarop de inschrijvingsformulieren in een gesloten envelop aanwezig dienen te zijn in handen van het notariskantoor Van Ark & Van der Waaij, Zandstraat 17, 6658 CL Beneden-Leeuwen.

Donderdag 17 januari 2019: 14:00 uur: Notaris verbonden aan notariskantoor Van Ark & Van der Waaij zal in een besloten zitting voornoemde enveloppen met inschrijvingsformulieren openen.
 
Donderdag 17 januari 2019: 17:00 uur einde termijn van beraad van verkoper. Indien verkoper tot gunning overgaat zal de notaris aansluitend een proces-verbaal opmaken waarin de gunning wordt vastgelegd.
 
Donderdag 14 februari 2019: Oplevering, overdracht en betaling van het gekochte ten overstaan van notariskantoor Van Ark & Van der Waaij te Beneden-Leeuwen.

 
Wijze van verkoop:

Door het kantoor van Agrivesta de Lorijn BV wordt in opdracht van de eigenaar een verkoop bij inschrijving georganiseerd. De uitgebreide verkoopvoorwaarden (inclusief inschrijvingsformulier en enveloppe) zijn op te vragen bij Agrivesta de Lorijn BV, 06-21541482, delorijn@agrivesta.nl. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via het originele inschrijvingsformulier, welke uiterlijk op donderdag 17 januari om 12:00 uur moet zijn ontvangen door Notariskantoor Van Ark & Van der Waaij, Zandstraat 17, 6658 CL Beneden-Leeuwen.

De ingeleverde inschrijvingsformulieren worden donderdag 17 januari 2019 om 14:00 geopend door de notaris verbonden aan Notariskantoor Van Ark & Van der Waaij te Beneden-Leeuwen in een besloten zitting, waarna door de eigenaar tot eventuele gunning wordt besloten. Alle inschrijvers ontvangen na afloop van de termijn van gunning bericht van Agrivesta de Lorijn BV.
 
De grond wordt op donderdag 14 februari 2019 in eigendom overgedragen aan koper.
 

Kavel:
Kadastraal bekend gemeente Wamel, sectie N, nummer 209 groot 1.25.25 ha. Het perceel is goed ontsloten op de Kampsestraat. Bijzonderheden:
  • Geen productierechten en/of betalingsrechten inbegrepen;
  • A-waterschapskeur  
  • Notariskosten levering voor koper (conform prijsopgave verwerkt in inschrijfvoorwaarden
  • De jachtrechten zijn verhuurd

KOSTEN EN BELASTINGEN:
Voor rekening van de koper komen alle kosten en belastingen die op de koop en levering betrekking hebben, zoals notariskosten, kadastraal recht en overdrachtsbelasting.
 
De koper kan een beroep doen op vrijstelling van 6% overdrachts­belasting. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat de verworven gronden gedurende minimaal 10 jaar bedrijfsmatig voor de landbouw worden gebruikt (opgenomen in artikel 15 lid 1 onder q van de Wet op Belastingen van Rechtsverkeer).
 
Om aan deze voorwaarde te voldoen behoeft de koper de gronden overigens niet zelf bedrijfs­matig voor de landbouw te gebruiken, maar mag hij dat ook laten doen door derden (bij­voorbeeld door de grond te verpachten aan een agrarisch ondernemer).
 
 
NADERE INFORMATIE:
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:
 
 
 
Agrivesta De Lorijn BV – makelaars & rentmeesters

contactpersoon                   :           de heer ir. G.J. (Bart-Jan) de Lorijn
Bezoek- en postadres         :           Generaal Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen
Telefoon mobiel                   :           06 – 21 54 14 82
E-mail kantoor                     :           delorijn@agrivesta.nl
Website                                :           www.agrivesta.nl
 
 
Algemeen Aanmelding Verkoop bij inschrijving Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Zavel Overdracht Status Verkocht Aanvaarding Per datum Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 25 a 25 ca

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.