Terug naar de resultaten
De Brenk 2A in Ingen 4031 JL

De Brenk 2a

4031 JL Ingen, NL
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

Omschrijving:
Betreft een tweetal kavels grond -met elkaar verbonden middels een brug- met een totaal oppervlak van 2.65.65 ha.. Beide kavels grenzen aan een A-watergang.
De eerste kavel heeft een tweetal directe ontsluitingen op de Ketteringseweg in Ingen. Deze kavel is  aan de zuid- en oostzijde begrensd doormiddel van een A-watergang, de noord- en...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 02 ha 65 a 65 ca
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving:
Betreft een tweetal kavels grond -met elkaar verbonden middels een brug- met een totaal oppervlak van 2.65.65 ha.. Beide kavels grenzen aan een A-watergang.
De eerste kavel heeft een tweetal directe ontsluitingen op de Ketteringseweg in Ingen. Deze kavel is  aan de zuid- en oostzijde begrensd doormiddel van een A-watergang, de noord- en westzijde wordt begrensd door een B-watergang.
 
De tweede kavel grenst over ongeveer 150 meter aan de Provincialeweg. Vanaf de Provincialeweg strekt deze kavel zich uit in noordelijke richting. Deze kavel kent één directe ontsluiting op de Provincialeweg in Ingen.
 
Op de beide percelen rusten geen zakelijke rechten krachtens de belemmeringenwet privaatrecht (BP), beide kavels zijn vrij van ruil- herverkavelingsrente en erfdienstbaarheden.
 
Beide kavels zijn in het verleden in gebruik geweest als grasland. Deze pecelen grond zijn uitstekend te gebruiken voor de boomkwekerij.
 
De grondsoort betreft rivierklei. De afslipbaarheid beloopt naar schatting rond 35  á 40 %
 
Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Buren rust op de kavel de bestemming “Agrarisch” (zie bijlage).
 
Vaste lasten:
Op het te koop aangeboden object rusten de gebruikelijke waterschapslasten.
 
Aanvaarding, betaling en levering:
Aanvaarding, betaling en levering vindt plaats in overleg. Oplevering in vrije staat.
 
Belastingen en kosten:
Overdrachtsbelasting, notariskosten en overige kosten (behoudens de bemiddelingskosten van Agrivesta Stap – Makelaardij en Onteigening) komen ten laste van de koper.
 
Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak via het kantoor van Agrivesta Stap te Kesteren telefoon 0653763788 of 0488-427465..
 
Vraagprijs:  Op aanvraag.
 
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Klei Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 65 a 65 ca

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.