Terug naar de resultaten
Nieuwe Lagestraat 3 in Niftrik 6606 KH

Nieuwe Lagestraat 3

6606 KH Niftrik, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons

Omschrijving

Agrivesta De Lorijn BV, telefoon 06-21541482, e-mail: delorijn@agrivesta.nl

ALGEMEEN
Het betreft een veehouderijbedrijf aan de Nieuwe Lagestraat 3 Niftrik bestaande uit een goede bedrijfswoning met ligboxenstal, jongveestal/berging, veldschuur en kuilvoeropslag en erfverhardingen alsmede goede kwaliteit cultuurgrond. De boerderij is gesitueerd...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Zoogkoeienbedrijf Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 10 ha 16 a 10 ca
Lees meer

Omschrijving

Agrivesta De Lorijn BV, telefoon 06-21541482, e-mail: delorijn@agrivesta.nl

ALGEMEEN
Het betreft een veehouderijbedrijf aan de Nieuwe Lagestraat 3 Niftrik bestaande uit een goede bedrijfswoning met ligboxenstal, jongveestal/berging, veldschuur en kuilvoeropslag en erfverhardingen alsmede goede kwaliteit cultuurgrond. De boerderij is gesitueerd in een agrarisch gebied met een agrarisch bouwperceel ter grootte van ca. 1 ha. De totale oppervlakte van het bedrijf bedraagt 10.16.10 ha. Eventueel aanvullend te koop een kavel akkerland in de uiterwaarden ter grootte van 1.39.40 ha.
Het nabij de rivieren Maas en Waal gesitueerde dorp Niftrik behoort tot de gemeente Wijchen. Stedelijke voorzieningen zijn nabij gelegen in Wijchen en Nijmegen.

KADASTER
Kadastrale gegevens:
Gemeente Niftrik, sectie B, nummer 483 groot 7.50.10 ha
Gemeente Niftrik, sectie B, nummer 40 groot 2.66.00 ha
Totaal groot: 10.16.10 ha

WONING
De bedrijfswoning is omstreeks 1980 gebouwd en opgetrokken uit spouwmetselwerk en een kap gedekt met pannen. De woning is voorzien van isolatieglas (beperkt deel enkel glas), diverse ramen voorzien van rolluiken, de keuken en woonkamer voorzien van vloerverwarming. De combiketel is ca. 10 jaar oud. Entree via voordeur of zijdeur in tussenlid welke in gebruik is als bijkeuken met toilet en douche. Dit tussenlid is verbonden intern via garage met ligboxenstal. De vliering is via de overloop met vlizotrap toegankelijk. De nutsvoorzieningen: riolering, propaangastank (huur), water en elektra.

Indeling:
Begane grond: keuken, woonkamer, hal, kelder (ca. 2x5) met toegang tot kruipruimte onder woning.
Verdieping: overloop met badkamer (wastafel en ligbad) en drietal slaapkamers met vaste kasten en kantoortje.

De woning heeft inclusief bijkeuken een inhoud van ca. 600 m3 en is goed onderhouden en omgeven door een bloemenrijke tuin. Naast de bijkeuken bevindt zich een dubbele garage met een afmeting van ca. 8x7,5 meter gedekt met abc-golfplaten.

LIGBOXENSTAL
Deze stal is gebouwd in 1979 en heeft een afmeting van ca. 25 x 46 m. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk, stalen niet gegalvaniseerde spanten en een geïsoleerde kap gedekt met abc-golfplaten. De indeling bestaat uit ca. 70 ligboxen, voergang, voormalige melkstal (2x5 visgraat) en gedateerde 4.100 kg melkkoeltank. Mestkelder heeft een inhoud van ca. 700 m3.

JONGVEESTAL-BERGING
Deze stal is gebouwd in 1979 en heeft een afmeting van ca. 28 x 16 m. Opgetrokken uit spouwmetselwerk, stalen niet gegalvaniseerde spanten (niet vrij overspannen) en gedekt met abc-golfplaten. Bestaat uit een gedeelte berging/werkplaats en deel veestalling met beperkte mestopslag ca. 100 m3.

VELDSCHUUR
In 1995 gebouwd en opgetrokken uit stalen niet gegalvaniseerde spanten en damwand gevels en kap met abc-vrije golfplaten. Afmetingen bedragen ca. 20 x 13 m.

KUILVOEROPSLAG
Bestaat uit beton en betonpaden en een sleufsilo van 40 x 8 m. met wand ca. 1,25 m. hoog alsmede een kleine sleufsilo.

CULTUURGROND
De percelen zijn thans deels in gebruik als grasland en akkerland. Ten noorden van het erfperceel is ca. 3,77 ha in gebruik als akkerland en ten zuiden van het erfperceel een perceel groot 2,36 ha in gebruik als grasland en de aansluitende 2,66 ha is in gebruik thans als grasland en in recente verleden ook als akkerland.

BESTEMMING
Conform bijgevoegde vigerende bestemmingsplankaart Geconsolideerde versie Buitengebied en herziening 2014 van de Gemeente Wijchen d.d. 23 februari 2015 is de bestemming van het erfperceel een agrarisch bouwperceel ter grootte van ca. 1 ha in de bestemming “agrarisch” met dubbelbestemming “waarde – archeologie 3”. De bestemmingsplan-regels zijn op aanvraag verkrijgbaar.

MILIEUVERGUNNING
De melding in het kader van besluit landbouw is verleend voor de navolgende dieraantallen: 80 melk- en kalfkoeien, 54 stuks vrouwelijk jongvee en 48 vleesstieren. De beschikking dateert van 6 december 2006, feitelijk worden er thans minder dieren gehouden.

AANVAARDING, BETALING EN LEVERING
In overleg.

BELASTINGEN EN KOSTEN
Alle kosten en belastingen welke op de overdracht en levering betrekking hebben (zoals eventuele overdrachtsbelasting, notariskosten en kadastraal recht) komen voor rekening van koper. De bemiddelingskosten van Agrivesta De Lorijn BV zijn voor rekening van verkoper.

VRAAGPRIJS
Op aanvraag. De vraagprijs heeft betrekking op de onroerende zaken. Hierbij zijn geen produktierechten inbegrepen.

INLICHTINGEN
Download de uitgebreide verkoopdocumentatie. Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:

Agrivesta De Lorijn BV, de heer ir. G.J. (Bart-Jan) de Lorijn,
telefoon 06-21541482 of email: delorijn@agrivesta.nl
postadres: Generaal Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen

kijk voor ons actuele aanbod op www.agrivesta.nl
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Zoogkoeienbedrijf Type onderneming Zoogkoeienbedrijf Grondsoort Klei Opstallen ligboxenstal Oppervlakte: 1150 m²; bouwjaar: 1979 jongveestal-berging Oppervlakte: 448 m²; bouwjaar: 1979 veldschuur Oppervlakte: 260 m²; bouwjaar: 1995 Nevenfunctie Nevenfunctie Akkerbouwbedrijf Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 10 ha 16 a 10 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 600 m³ Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Bouwjaar 1980 Kadastrale gegevens Gemeente Niftrik Sectie B Perceelnummer 483 Oppervlakte 75010 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Niftrik Sectie B Perceelnummer 40 Oppervlakte 26600 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.