Agrivesta Bijlsma BV - Gerkesklooster

Contactgegevens
mw. G. (Gerda) Bijlsma
Adres: Monnikeweg 1, 9873 TC Gerkesklooster
Mobiel: 06 - 20 02 84 05
E-mail: bijlsma@agrivesta.nl



Ik ben Gerda Bijlsma. Getrouwd met een melkveehouder daarom weet ik wat het is om te ondernemen in de agrarische sector. Met die kennis ben ik mijn opdrachtgevers als collega-ondernemer van dienst. In het belang van een goede samenwerking hecht ik daarbij veel waarde aan persoonlijk contact en de bijbehorende gesprekken aan de keukentafel. Hoe beter ik de situatie ken, hoe succesvoller ik alles op elkaar kan afstemmen, met een vlekkeloze verkoop en vervangende aankoop als resultaat. En belangrijker nog: tevreden klanten!

De agrarische sector staat door allerlei regelgeving onder druk. Dit zal verschuivingen met zich meebrengen, waarop we samen moeten anticiperen. Als partij, die zelf met beide benen in de agrarische wereld staat - en daar ook trots op is - denkt Agrivesta in deze onrustige tijden graag met u mee. Doordat wij ons continu op de hoogte houden van alle ins en outs rond nieuwe regelgeving, bent u altijd zeker van een passend en doordacht advies.

Ook voor taxaties zowel agrarisch als voor wonen (taxateursunie, nwwi) bent u aan het juiste adres.

Op uw verzoek schuif ik graag bij u aan voor een ‘keukentafelgesprek’ om nader kennis met u te maken en u van dienst te zijn met mijn expertise op het gebied van vastgoed, agrarisch én particulier.

Beknopt CV Gerda Bijlsma-Smits (1973)
  • SVM Makelaardij
  • Landelijk Vastgoed diploma
  • Sinds 1999 werkzaam in de makelaardij, ruime ervaring met zowel woning- als agrarische markt
  • Heeft agrarische achtergrond vanuit thuissituatie
  • Agrivesta sinds 2014
  • Aangesloten bij VastgoedPro
  • Ingeschreven als register makelaar taxateur in SCVM (wonen cert-scvmh-20121214-10077-Rev.1 ) en VastgoedCert (landelijk vastgoed LV01.131.1354) en NRVT RT841689740