Agrivesta Houtman - Eelde

Contactgegevens

ing. H.J. (Harm Jan) Houtman
Adres: Hoofdweg 123, 9761 EE Eelde
Mobiel: 06 - 53 29 59 75
E-mail: houtman@agrivesta.nlIk ben Harm Jan Houtman. Maatwerk kenmerkt de oplossingen die ik voor mijn opdrachtgevers realiseer. Met mijn grondige aanpak op basis van jarenlange ervaring kijk ik niet alleen naar de verkoop van het vastgoed, maar ook naar de mensen die het verkopen. Zo wees ik een echtpaar dat relatief jong wilde stoppen met hun melkveebedrijf erop om tijdig na te denken over alternatieve werkzaamheden. Op dat moment konden zijn daar nog weinig mee, maar gaandeweg het verkooptraject werd mijn advies wel degelijk als positief en verrijkend ervaren.

Een ondernemer of een particulier die een makelaar of taxateur zoekt en zeker wil zijn van tijd en aandacht voor zijn vraagstelling, is bij Agrivesta Houtman aan het juiste adres. U kunt rekenen op mijn persoonlijke aandacht en oog voor de ontwikkelingen in de sector, zoals de invloed van de voortgaande mechanisatie op de waarde van agrarische objecten. Ook signaleer ik dat als gevolg van bedrijfsvergrotingen, die soms noodzakelijk zijn om tot een meer passend verdienmodel voor de ondernemer te komen, de inrichting van het landbouwbedrijf nog belangrijker wordt. Het zijn onder meer deze inzichten waarmee ik mijn opdrachtgevers vanuit een totaalvisie op de sector adviseer. In de woningenmarkt valt op dat de woonbehoeften van de kopers én de algehele stemming in die markt erg bepalend zijn voor het resultaat.

Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u mij bellen op 06 53 29 59 75. Krijgt u mij niet meteen aan de telefoon, spreek dan vooral uw naam en telefoonnummer in, zodat ik u meteen kan terugbellen zodra ik weer beschikbaar ben.


Beknopt CV Harm Jan Houtman (1957)

  •    Hogere Landbouwschool
  •    Opgegroeid op een gemengd bedrijf
  •    Was meerdere jaren werkzaam in het landbouwkundig praktijkonderzoek
  •    Sinds 1995 werkzaam als makelaar en taxateur bij LTO
  •    Agrivesta sinds 2014
  •    Beëdigd makelaar, lid van VastgoedPro
  •    Register-Makelaar VastgoedCert (kamers Landelijk Vastgoed en Wonen)
  •    Register-Taxateur NRVT (register Wonen en register Landelijk Vastgoed)