Makelaardij landelijk wonen

Uiteraard kunt u ook voor de verkoop van uw woonboerderij of uw woning in het buitengebied bij de Agrivesta-makelaars en -rentmeesters terecht. De kennis van het platteland met haar vaak specifieke regelgeving op het gebied van bijvoorbeeld bestemmingsplannen, ruilverkaveling, (milieu)vergunningen, fiscale regelgeving en functieverandering (rood-voor-rood ofwel ruimte-voor-ruimte), maakt dat wij in onze advisering verder gaan dan menig ander plaatselijk makelaarskantoor.
 
Woonobjecten bieden wij aan in de rubriek Landelijk wonen onder ‘Aanbod’ op onze website. Tevens plaatsen wij uw woning of woonboerderij op Funda. Daarnaast hebben wij een streepje voor op veel andere makelaarskantoren, omdat wij uw object ook kunnen plaatsen op HuisLijn. Uw object wordt daarnaast in de meeste gevallen ook zichtbaar op andere bekende en minder bekende websites, zoals: JAAP, Zoek Alle Huizen en HuizenZoeker. Meestal vindt plaatsing op deze websites automatisch plaats. Al met al bent u er dus van verzekerd dat uw woning of woonboerderij op veel verschillende websites te zien is, zodat deze bij een groot publiek onder de aandacht wordt gebracht.
 
Voor stoppende agrariërs bemiddelen wij na verkoop van het agrarische bedrijf ook regelmatig bij de aankoop van een vervangende woning binnen de bebouwde kom.
 

Maak een afspraak met ons!