Agrivesta Huijbregts - Dronten

Contactgegevens

J.A.J.M. (Johan) Huijbregts
Postadres: Postbus 230, 8250 AE Dronten
Telefoon: 0321 - 336 457
Mobiel: 06 - 30 91 75 75
E-mail: huijbregts@agrivesta.nlIk ben Johan Huijbregts. Met mijn praktische achtergrond, gedegen opleiding en gebiedskennis ben ik een vastgoedadviseur die kiest voor een zakelijke aanpak met oog voor de details. Mijn jarenlange ervaring als makelaar en vastgoedadviseur geven mij de juiste bagage voor mijn werkzaamheden in het buitengebied. Daar denk ik graag met de ondernemers mee in de keuzes voor hun agrarische bedrijf. Een opdracht succesvol maken door een goed netwerk en de markt te kennen om iets meer te kunnen bereiken. De ene keer resulteert dit in een doordachte kavelruil, de andere keer in mooie herstart van een bedrijf na een complexe onteigeningszaak. Het blijft mooi om het vertrouwen te krijgen en mijn expertise in te mogen zetten voor mijn cliënt.
 
Ik vind het prachtig om de wensen van een cliënt in vervulling te zien gaan. Soms ligt de kans hiervoor letterlijk voor het grijpen, zoals de akkerbouwer met verouderde pluimveestal die zijn bedrijf wilde verkopen toen hij vernam dat het moderne bedrijf van zijn buurman in de verkoop kwam. De vraagprijs was hoog, maar we hebben de opdracht toch succesvol kunnen afronden door ruiling van de bedrijven. Mooi is ook dat de relatie met de oude en nieuwe buren altijd goed is gebleven.
 
Opdrachtgevers verwachten steeds meer een specialist en terecht. Agrivesta is dan de beste keuze, omdat wij het gehele proces van aan- en verkoop coördineren met inachtneming van de bijbehorende juridische en fiscale aspecten, evenals de regelgeving in het agrarisch gebied. Als onafhankelijk partner in complexe zaken weten wij kansen voor u te verzilveren.
 
Heeft u vragen op gebied van taxaties, pacht, erfpacht, onteigening of overweegt u een aan- of verkoop, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek.

 
Beknopt CV Johan Huijbregts (1961)
  • Agrarische bedrijfskunde
  • SVM Makelaardij
  • NVM-AOG
  • PBNA Grondverwerving & Schadevergoedingen
  • Was agrarisch ondernemer, vanaf 2000 werkzaam bij LTO Vastgoed
  • Agrivesta sinds 2007
  • Beëdigd makelaar, lid van VastgoedPRO
  • Register-Makelaar VastgoedCert (kamers Landelijk Vastgoed en Wonen)
  • Register-Taxateur NRVT