Agrivesta Stap B.V. - Kesteren

Contactgegevens
ing. G.E. (Gerrit) Stap
Adres: Oude Broekdijk 13, 4041 AR Kesteren
Telefoon: 0488 - 42 74 65
Mobiel: 06 - 53 76 37 88
E-mail: stap@agrivesta.nlIk ben Gerrit Stap. Met meer dan 30 jaar ervaring in het agrarisch en landelijk vastgoed weet ik wat mijn cliënten beweegt en welke belangen er spelen. De omgang met mensen en de afwisseling inspireren mij elke keer weer om samen tot oplossingen en vooral tot resultaat te komen. Denk hierbij aan het tot stand brengen van een aan- of verkoop, maar ook aan het uitonderhandelen van schadeloosstellingen met partijen als het waterschap, gemeenten, provincie en ontwikkelaars. Het is mijn streven om zelfs de meest complexe zaken tot een goed einde brengen. Een mooi voorbeeld uit mijn praktijk is de verkoop van een bedrijf waar naast het belang van opdrachtgever ook sociale, financiële en fiscale belangen speelden. Ik ben er toen met de nodige creativiteit in geslaagd de zaak naar ieders tevredenheid af te wikkelen.
 
Ondernemers in de agrarische sector hebben te maken met een toenemende regeldruk. Daar komt bij dat ontwikkelingen in de sector elkaar steeds sneller opvolgen. In deze dynamische omgeving sta ik de ondernemer terzijde met kennis en advies. Ook als het gaat om het benutten van kansen, bijvoorbeeld door in te spelen op de sterke, voortdurende behoefte aan grond in de regio.

Ik woon en werk in het Rivierengebied en West Veluwe en ben daar goed regionaal bekend. Ik nodig u van harte uit mijn benadering te ervaren. Onthoud dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden; ik begeleid u graag op de meest kansrijke route.
 
 
Beknopt CV Gerrit Stap (1958)
  • Agrarische bedrijfskunde
  • SVM Makelaardij
  • 10 jaar ervaring met vastgoedadvisering in dienst van LTO
  • Werkte eerder als voor een agrarisch accountantskantoor en voor de sociaal economische voorlichtingsdienst (SEV)
  • Zelfstandig ondernemer bij Agrivesta sinds 2006
  • Beëdigd makelaar, lid van VastgoedPRO
  • Register-Makelaar VastgoedCert
  • Register-Taxateur NRVT