Agrivesta Wennekes B.V. - Houten

Contactgegevens
ir. L.C.T. (Leon) Wennekes
Bezoekadres: Druivengaarde 5-7, 3992 KR Houten
Postadres: Dorpsstraat 25, 3945 BJ Cothen
Telefoon: 0343 - 563 308
Mobiel: 06 - 51 78 73 84
E-mail: wennekes@agrivesta.nlIk ben Leon Wennekes. Het boeiende van mijn vak is dat ik in contact kom met veel mensen met een verschillende achtergrond. Het is telkens weer een uitdaging om een vraagstuk te analyseren, verbindingen te leggen en mijn klanten te helpen bij het nemen van de juiste, soms ingrijpende, beslissingen. Elk contact begint met goed luisteren en het analyseren van uw vraag. Op basis daarvan onderzoek ik de relevante informatie en draag mogelijke oplossingen aan. Ik begeleid u in uw keuze voor de beste oplossing, die altijd maatwerk en persoonsgebonden is.
 
Mijn kracht ligt vooral in het analyseren van een complex vraagstuk en het vertalen daarvan naar begrijpelijke oplossingsmogelijkheden. Soms komen verschillende expertises dankbaar bij elkaar, zoals bij de gedwongen verkoop van een perceel waarvoor ik door mijn regionale marktkennis de juiste partij én prijs wist te bereiken. Toen vervolgens bleek dat de grond vervuild was, kon ik met mijn ervaring op het gebied van bodemverontreiniging en -sanering de juiste adviezen geven om de verkoop alsnog door te laten gaan. Door mijn nauwe samenwerking met een fiscaal adviseur verliep de transactie ook op fiscaal gebied optimaal. Klanten blij, ik blij!
 
In de regio Utrecht/Flevoland staat landbouwgrond onder druk door uitbreiding van woningbouw, infrastructuur en andere niet-agrarische ontwikkelingen. Het is belangrijk om een adviseur te kiezen die deze regionale markt door en door kent. Door de unieke formule van Agrivesta is vastgoedkennis altijd dichtbij. Dankzij een netwerk van partners op het gebied van accountancy, ruimtelijke ordening, fiscale en juridische zaken kunt u rekenen op een degelijke en betrouwbare advisering.
 
Schroom niet om contact op te nemen voor een intakegesprek. Een telefoontje of overleg kost namelijk helemaal niks. Een gesprek geeft mij de mogelijkheid om uw vraag in te schatten en uit te leggen óf, en zo ja, wát ik voor u kan betekenen. Anderzijds krijgt u hiermee meteen ook een indruk van mij en kunt u beslissen of u het zinvol vindt om mij als deskundige in te schakelen. Dus: gewoon bellen of mailen!”
 
Beknopt CV Leon Wennekes (1961)

  • Landbouwuniversiteit Wageningen
  • PBNA Grondverwerving & Schadevergoedingen
  • Meer dan 30 jaar ervaring met vastgoedadvisering
  • Naast de agrarische makelaardij gespecialiseerd in bemiddeling bij verkoop voor projectontwikkeling, Wet voorkeursrecht gemeenten en onteigening
  • Zelfstandig ondernemer bij Agrivesta sinds 2006, medeoprichter
  • Beëdigd rentmeester, lid van de NVR
  • Register-Taxateur NRVT
  • Register-Makelaar VastgoedCert (kamer Landelijk Vastgoed)
  • Lid van VvOr (Vereniging voor OnteigeningsRecht)