Agrivesta verkent West-Betuwe tijdens bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje van Agrivesta op 6 oktober jl vond dit jaar plaats in het rivierenlandschap van de West-Betuwe. Op het programma stonden een rondgang met een sloep over De Linge, het boerengolfspel en een huifkartocht. Ook werd stilgestaan bij het vertrek van Leidi Wormgoor bij Agrivesta.

Traditiegetrouw zijn ook de partners van de Agrivesta-adviseurs uitgenodigd voor het bedrijfsuitje. Het gezelschap wordt ontvangen op in Rhenoy, op een pittoreske opstapplaats langs het riviertje De Linge. Na een kopje koffie gaat iedereen aan boord van een tweetal sloepen voor een vaartocht. 



In een afgesneden bocht van de Linge ligt het plaatsje Acquoy, bekend van de scheve kerktoren, ook wel: de Betuwse Toren van Pisa genoemd. Na terugkomst bij het opstappunt volgt eeen huifkartocht. Via dijkjes, dorpjes en binnenwegen wordt een tocht gemaakt door het West-Betuwse rivierenlandschap.



Op een 
voormalige boerderijlocatie die is omgevormd tot recreatiebedrijf staat het boerengolfspel op het programma en een BBQ-buffet.
Na het eten houdt Leon namens alle collega's een toespraak voor Leidi Wormgoor, die met ingang van 1 september niet meer bij Agrivesta werkzaam is. Leidi wordt overladen met een kruiwagen vol agrarische streekproducten uit alle Agrivesta-windstreken. 

Leidi, nogmaals bedankt!