Vertrek Leidi Wormgoor bij Agrivesta

Met ingang van 1 september 2023 gaat Leidi Wormgoor Agrivesta verlaten. Haar collega’s bedanken Leidi voor de prettige samenwerking en haar bijdragen binnen de organisatie en wensen haar veel succes toe met haar nieuwe functie. Lees hieronder een terugblik van Leidi op 16 jaar Agrivesta en wat haar nieuwe functie is.

‘In september 2007 ben ik toegetreden tot Agrivesta. Na 16 jaar met plezier mijn werk als rentmeester/makelaar/taxateur te hebben verricht en onderdeel van de samenwerking Agrivesta te zijn geweest, is het voor mij tijd om iets anders te gaan ondernemen.


Een groot deel van mijn werkzaamheden heb ik verricht in Noordwest-Overijssel. Dit is een gebied met een groot landinrichtingsproject, een grote opgave voor het NatuurNetwerk en natuurlijk het Natura2000-gebied Wieden-Weerribben.

Sommige dossiers hadden een zeer lange doorlooptijd, met name door wispelturigheid van de overheid. Soms was dit frustrerend en soms kwam het goed uit, maar altijd bleef het vertrouwen van de klant groot en dat heb ik gewaardeerd.

Ik ga bij Waterschap Vechtstromen werken als adviseur grondzaken. Daarnaast zal ik de lopende dossiers afwikkelen en beheerwerkzaamheden verrichten vanuit mijn eigen onderneming Rentmeesterskantoor Wormgoor.

Ik hoop dat ik met mijn ervaring als adviseur van de agrariër een goede bijdrage kan leveren aan de uitdagingen waar de waterschappen voor staan met de Kaderrichtlijn Water en de Provinciale Programma's  Landelijk Gebied.
Het is voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging, samenwerken met meerdere disciplines en gezamenlijk werken aan een doel.

Ik ga vol enthousiasme beginnen aan deze nieuwe klus, maar zal mijn collega's van Agrivesta (een aantal zijn al sinds 1996 collega's geweest), maar ook mijn trouwe klanten missen.’

Een hartelijke groet,

Leidi Wormgoor